haC podcast 5. az anyaság és a kiégés – kíméletlenül őszintén, nem csak anyáknak

apple-podcas-ctaspotify-cta

neked is a nemzetközi nagyvállallatnál öltönyben rohangáló menedzserek és a kosztümös középvezetők jutnak eszedbe a burn out kapcsán? pedig a világ legdurvább munkahelye messze nem a multi.

supermom-t-shirt-red-deepred-swatch-400x400

minden gyermeket vállaló nőnek csodát kell művelnie minden áldott nap. a munkaidő heti hétszer 24 óra. pihenő nincs, éjszaka is készenlétben kell lenni. a fizetés nagyon alacsony, a társadalmi presztízs szintén. a teljesítménymérés hiányos – ha létezik egyáltalán -, a felelősség óriási, előrelépési lehetőség nulla.

csoda, hogy rengeteg anyát utolér a kiégés? de mit lehet ez ellen tenni? hogyan előzzük meg a teljes érzelmi, szellemi, fizikai leépülést?

a mai adásban erre keressük a választ Ónodi Ági-val, aki négygyermekes anyuka, a Hordozóház társtulajdonosa, aki munkája során tanácsadóként és trénerként már többszáz családnak segített kikecmeregni a gyerekvállalással kapcsolatos nehézségekből.

show notes:

az anyukák töltődésésről itt találsz még cikkeket: https://hordozo.hu/

ez is a témába vág: https://hordozo.hu/blog_1/az-anyasag-es-a-kieges-kimeletlenul-oszinten-nem-csak-anyaknak-beszelgetes-onodi-agival-209?fbclid=IwAR3MgNKV1fsw4pG9xlza0A6nDiGUav9ci2YvmdleWP3h6AIh43mGdiPn3Oc

a koncentrikus támogató körökről: https://hordozo.hu/blog

Ági elérhetőségei: hordozó.hu mail: agi@hordozo.hu tel: 0630/8476226

itt kommentelhetsz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s