ti mondtátok:

“hiánypótló, tabu döntögető, intelligens, emberi hang a mai világban”

“végtelenül hálás vagyok a podcastért. amikor sírva vezetek haza 12 óra munka után, mert valaki az én gondolataim fogalmazta meg, amikről én nem is tudtam, hogy vannak. nagyon sokat segít, hogy más kimondja azt, amit én mindig csak a gyengeségemnek és a női ciklusomnak tudtam be. nem hisztis vagyok, hanem kiégett talán.”

“érdekes személyekkel beszélgetsz. teljesen olyan érzésem van mintha egy nagyon jó baráti beszélgetés részese lennék”

“nagyon szimpatikus kezdeményezés, inspiráló, felvilágosult, előremutató gondolatok! figyelemmel fogom kísérni a megjelenéseket, és javaslom mindenkinek, aki szeretne javítani önmagán!”

“az eddig hallgatott epizódokat nagyon erős, újrahallgatható tartalomnak érzem (újrahallgatható = annyi a tartalom és az info hogy újra akarod hallgatni, nem klisékkel lövöldöztök az interjúkban). szóval szép munka, nagy grat “

“a témákért és feldolgozásukért az 5 csillag is kevés lenne”

“érdekes, tartalmas beszélgetések nagyszerű emberekkel”

itunes

“… én minden podcastot meghallgattam es nagyon hálás vagyok, hogy te ezt megcsináltad es remélem folytatod! jól csinálod, a témák mélyésge, aktualitása meg éppenséggel hiánypótló…”

“eddig minden egyes podcast-odat meghallgattam, de a Józsival készített volt eddig a legjobb!! a mai világban sajnos kezd eltűnni ez a fajta emberi kapcsolati forma a beszélgetés. Józsi nagyon jól leírja a mondanivalójában. “

“nagyon örültem a podcastnak. én nagyon szerettem az eddigi adásokat, az első rész “csak” a tartalma miatt tetszett, a második viszont azért is, mert már vásároltunk tanulóbiciklit és egy igazán különleges szolgáltatást kaptunk. örülök, ha az általam kedvelt oldalak mögött lévő emberek találkoznak és valami jót alkotnak. 🙂 köszönöm”

“a műsorod azért is nagy kincs nekem, mert a kérdezési stílusod (is) nagyon szimpatikus, sokat tanulok tőled ezáltal. (is)”

“köszönöm a soraidat, riportjaidat. coachként dolgozom és úgy találtam az oldaladra. szeretem a gondolkodásmódot, amit képviselsz.”

“nagyon érdekes volt hallgatni a te történeted is, sok a metszéspont a te általad megtapasztaltak és a velem történtek között. köszönöm, hogy elindítottad a podcastodat”

“tetszett. megint szelíd hangon mondasz radikális dolgokat”

“nagyon sok embernek lenne szüksége arra, hogy az általad képviselt szemlélet megragadjon bennük, sokat segítene. csak így tovább, én pedig most elkezdem pótolni a már megjelent adásaid”

“köszi a podcastot, nagyon érdekes témakat találsz, élvezet hallgatni”

összeszedtem ezt a néhány visszajelzést tőletek, kedves hallgatók.

facebook

hálás vagyok nektek, mert rettenetesen sokat jelent nekem, hogy a podcast témáin keresztül sikerül kapcsolódni számos emberhez, akiknek jobb lesz egy picit, amikor a munkám gyümölcsét fogyasztják. ez ad motivációt a további alkotáshoz. nagyon köszönöm nektek a figyelmet és az értékes időtöket, amit minőségi adásokkal igyekszem meghálálni.

téged pedig kérlek, hogy ne rejtsd véka alá a véleményed, írd meg nyilvánosan az itunes-on vagy a haC facebook oldalán mit gondolsz az adásról, így mások is talán kedvet kapnak csatlakozni a hallgatói közösségünkhöz! köszönöm

a műsor megtalálható a youtube-on és számos más ismert podcast lejátszón is. ínyenceknek pedig itt a vegytiszta RSS feed.

ti mondtátok:” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Most már írnom kell, mert ez az utolsó interjú Bogival nagyon jó volt. Ez már nagyon mély, nagyon az élet, nagyon az én világom. Nincs a palettán még egy ilyen, mint te magyar nyelven biztosan állítom. Nagyon sok izgalmas és mély interjút szeretnék még hallani. Kívánom neked, hogy nagyon sikeres légy benne és jól megélj ebből, hogy legyen kedved sok ilyet csinálni még🙂

    Kedvelés

itt kommentelhetsz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s