[ūüďĘūüćā ŇźSZI PODCAST MENETREND] szeptember 1-tŇĎl

a halottnak a coach j√°ratritk√≠t√°st jelent be. a hossz√ļt√°v√ļ fenntarthat√≥s√°g √©rdek√©ben vissza√°llok a 2 heti megjelen√©sre. minden p√°ratlan h√©ten szerd√°n hajnalban jelentkezem a megszokott idŇĎpontban √©s minŇĎs√©gben

a mŇĪsorv√°ltoztat√°s jog√°t fenntartjuk

az √°rny√©k podcast t√ļl van a n√∂veked√©si f√°jdalmakon √©s az elsŇĎ ny√°ri sz√ľneten. v√©gleges√≠tett√ľk a st√°bot √©s a form√°tumot, kiv√°lasztottuk az √°lland√≥ mŇĪsorvezetŇĎnket. megjelen√©s minden p√°ros h√©ten kedden. az elsŇĎ 8 epiz√≥d ut√°n ma megjelent a nulladik, amiben r√©szletesebben mes√©l√ľnk magunkr√≥l √©s arr√≥l, hogy honnan vessz√ľk a b√°tors√°got, hogy k√ľlf√∂ldrŇĎl v√©lem√©nyt form√°ljunk a magyar h√≠rekkel kapcsolatban. kis sz√≠nfal m√∂g√∂tti r√©szt is hallhattok.

a v√©glegesnek mondhat√≥ csapat: Izrael ‚Äď Pettik √Āgi (jobb alul) Thaif√∂ld ‚ÄďSzil√°gyi Stefi (bal als√≥ sarok) Franciaorsz√°g ‚Äď Derd√°k Andr√°s (jobb felsŇĎ) Sv√©dorsz√°g ‚Äď B√°n Andr√°s (bal-k√∂z√©p) Anglia ‚Äď Pajer Krist√≥f (jobb-k√∂z√©p) aki otthonr√≥l moder√°lja a csapatot ‚Äď L√°szl√≥ P√°l (bal felsŇĎ sarok) √©s aki megpr√≥b√°lja a t√°volb√≥l j√∂vŇĎ hangokat egybef√©s√ľlni ‚Äď Barcza Gergely (Besh o droM)

bezzeg a sv√©dek?! √ļj koncepci√≥ban folytat√≥dik a szok√°sos minden h√©ten keddi idŇĎpontban. sokan r√∂vidnek tal√°lt√°tok az egyetlen bejegyz√©st feldolgoz√≥ epiz√≥dokat, ez√©rt beleh√ļzok √©s 10-15 perces ad√°sokkal k√≠s√©rletezek, amelyben t√∂bb blogbejegyz√©st is feldolgozom. az elsŇĎ √ļj ad√°s ma jelent meg:

a halottnak a coach FM a linzi radio FRO hullámhosszán jelentkezik minden hónap 2. vasárnapján reggel 8-kor. az adások visszahallgathatók az archívumból: https://www.fro.at/sendungen/hungarostudio/

hallgassátok, vegyétek, vigyétek, iratkozzatok fel, meséljetek róla a barátaitoknak és értékeljétek a podcasteket sok csillaggal meg szép szöveggel az ituneson!

itt kommentelhetsz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozz√°sz√≥lhat a WordPress.com felhaszn√°l√≥i fi√≥k haszn√°lat√°val. Kil√©p√©s /  M√≥dos√≠t√°s )

Facebook kép

Hozz√°sz√≥lhat a Facebook felhaszn√°l√≥i fi√≥k haszn√°lat√°val. Kil√©p√©s /  M√≥dos√≠t√°s )

Kapcsolódás: %s