vendégszereplés és szponzoráció

nagyon hálás vagyok a hallgatóknak, hogy 2020-ban 145 000 alkalommal letöltötték a a halottnak a coach podcast epizódjait. ez nemzetközi viszonylatban nem egy nagy durranás, de a magyar podcast szcénában sikernek számít.

az első 1,5 év letöltés-termése

onnan is érzékelem a népszerűséget, hogy egyre több megkeresést kapok, amelyben valaki ajánlja magát vendégként az adásba.

a haC podcast alapvetően a változásról szól, ahol egyéni felépülés történetekből tanulhatunk érdekes emberekről és a segítségükkel önmagunkról. a legtöbb epizódban hétköznapi hősökkel beszélgetek, akik már végigmentek egy nehéz életszakaszon és megerősödve kerültek ki abból vagy lehet, hogy éppen krízisben vannak.

a vendégeim nélkül az egész adásfolyam semmit sem érne, ezért rendkívül hálás vagyok, amikor valaki azért ír nekem, mert szeretné megosztani a felépülésének a történetét. kérlek továbbra is írjatok bátran, ha úgy érzitek ebbe a kategóriába tartoztok vagy van egy érdekes és a műsor témájába vágó történetetek!

van viszont egy másik csoportja is a jelentkezőknek: akik önmagukat, a szolgáltatásukat vagy a termékeiket szeretnék hirdetni. nem zárkózom el egy üzleti alapú együttműködés elől, de ingyenesen nem fogok senkit és semmit népszerűsíteni. ha szponzorált blokkot szeretnél elhelyezni a haC-ban, akkor kérlek keress meg emailben az ajánlatért!

a halottnak a coach podcast hűséges hallgatóinak bizalmáért évek óta dolgozom keményen és a hitelességem a legnagyobb erény a szemükben. ennek megőrzése érdekében kidolgoztam egy belső szempontrendszert a szponzorált tartalmakkal kapcsolatban.

nekem is tanulnom kell ezt a helyzetet, ezért a lista változhat és valószínűleg fog is, de jelenleg nagyjából így néz ki, hogy milyen feltételekkel fogok csak reklámozni:

  • használjam a terméket vagy szolgáltatást (minimum kipróbáltam)
  • nem szar a termék, tudok vele azonosulni, tetszik
  • hasznos a hallgatóknak (kupon, kedvezmény, ilyesmi is ér) – megköszöni a közönség
  • a szponzor nem szólhat bele az adás témájába (az alkotói szabadságom sértetlen marad)
  • lehetőleg hosszú távú szerződés (minimum 5 adás)

remélem a hallgatóim és a leendő vendégeim nem minősítik arrogánsnak ezt az összefoglalót! az volt a célom vele, hogy transzparensen és önazonosan tudjak működni a továbbiakban, illetve, hogy minden a “2. kategóriába” tartozó érdeklődőnek egységesen el tudjam küldeni a fentieket válasz gyanánt a megkeresésükre.

köszönettel: bán andrás

vendégszereplés és szponzoráció” bejegyzéshez 2 hozzászólás

itt kommentelhetsz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s