082. mi a következő sor az önéletrajzomban? életközepi válság, ország- és karrierváltás: Derdák András [podcast]

az adás vendége Derdák András művelődésszervező, kultúraközvetítő, a rendszerváltáskor alapított Banán Klub vezetője 13 éven át, 2002–2004 között a Millenáris Park művészeti igazgatója, 2006–2010 a Párizsi Magyar Intézet igazgatója, 2011-től a Sziget Fesztivál franciaországi képviselője. jelenleg a dél-franciaországi Montpellier-ben él.

klikk a képra a spotify lejátszáshoz!

nagy kérdése: “hogy hazamenjünk-e vagy itt maradjunk? otthon – ha lehetek ilyen őszinte – többé-kevésbé a szellemi/kulturális elit részének érzem magam, itt kábé senki vagyok = elölről kell kezdeni. nem lehetetlen, de munkás.”

ebben próbáltam Andrásnak segíteni egy baráti beszélgetésben, ami nem nélkülözött coaching technikákat sem. fogadjátok szeretettel!

Linkek:

24.hu interjú

Wikipedia cikk

Árnyék podcast 

————————————-

iratkozz fel a hírlevélre!

csatlakozz a haC podcast közösség fb csoporthoz!

kövess az instagramon @halottnakacoach!

szakmai oldal: banandras.hu

ADNI JÓ – legyél te is mecénás!

egyszeri támogatás: paypal.me/halottnakacoach

hívj meg havi egy kávéra: patreon.com/halottnakacoach

köszönöm // andrás

082. mi a következő sor az önéletrajzomban? életközepi válság, ország- és karrierváltás: Derdák András [podcast]” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Sziasztok Andrisok, nagyon jó volt hallgatni a beszélgetéseket, nemcsak azért, mert a Derdák életútja speciális és én is megszavaznám, hogy legyen a főváros kultúra/kulturális szervezője (ennyit talán elbirnának gyenge kis vállai), hanem azért is mert ez az ami nekem és talán mindannyiunknak hiányzik, a párbeszéd, az eszme-csere, a ki hogyan csinálja know-how. Nekem, aki szintén külhonban éli hétköznapjait, nagyon sokat segitett, klassz volt hallgatni, remélem lesz egy folytköv., hogy mi lett Derdák végső döntése, hogy sikerült kijönnie a midlife krizisből. Hajrá!!! Éva

    Kedvelés

itt kommentelhetsz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s