podcast

a halottnak a coach podcast a változásról szól, arról, hogy egy krízis hogyan teremthet lehetőséget az újrakezdésre, a fejlődésre.

garantált világmegváltás kb. 1 órában

apple-podcas-ctaspotify-cta

055. üzleti siker után egzisztenciális válság | Mester Tomi – biznisz boyz, data36 halottnak a coach

vendégem egy sikeres fiatal vállalkozó, aki 31 éves korára elérte a kitűzött célját: havi 2 millió forintot keres a saját cégével úgy, hogy csak napi 4 órát kell dolgozni és azt csinálja, amit szeret. közben problémamentes a magánélete, boldog apuka. mégis keserűséget érzett, amikor elérte az ambíciózus üzleti célját. vajon miért? ezt próbáltuk kideríteni Mester Tomival, akit már ismerhettek a biznisz boyz podcast egyik házigazdájaként. a hipotézisem: “ha a pénz vagy üzleti siker lenne az élet értelme, akkor nem érezne Tomi keserűséget, amikor fiatalon eléri ambiciózus célját” sőt, maga a célok hajszolása egy illúzió, miszerint akkor leszek majd boldog, amikor elérem ezt vagy azt. kiderül, hogy nem leszel, mert már feljebb is tetted a lécet és mész is tovább a következő cél felé. egy érdekes beszélgetésben próbáljuk igazolni a fenti tételt Tomi példáján keresztül, amiben lesz szó a célok kitűzéséről, apaságról, életközepi válságról, az élet értelméről, az értelmes munkáról meg az irigységről. az adásban említett könyvek: Paul Jarvis: company of one Tim Ferris: 4 hours workweek Irvin D. Yalom: szemben a nappal Madách Imre: az ember tragédiája Edith Eva Eger: a döntés Viktor E. Frank: mégis mondj igent az életre linkek: tim ferris interjú https://halottnakacoach.blog/ BB fb csoport: https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast haC fb csoport: https://www.facebook.com/groups/halottnakacoach haC hírlevél — Send in a voice message: https://anchor.fm/halottnakacoach/message
  1. 055. üzleti siker után egzisztenciális válság | Mester Tomi – biznisz boyz, data36
  2. 054. felhasznált felhasználók, elrontott internet
  3. [nyílt levél] HR-eseknek és a rendszer áldozatainak
  4. 053. mindent az állásinterjúkról #HR #recruitment
  5. 📢 facebook live: 1000-en vagyunk! | XTRA

iratkozz fel a kedvenc podcast lejátszódon és értékeld jó sok csillagal az itunes-on! 

új epizód minden szerdán hajnalban. az eddigi összes epizódot ide kattintva meghallgathatod.

kérdés vagy komment küldése a műsorba: hangposta

ha segítene neked egy olyan közösséghez tartozni, ahol tabuk nélkül beszélgethetünk a podcast témáiról, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz!

túl sok a stressz? túl nagy tempó? nincs időd a szeretteidre, önmagadra? a munkahelyi őrület már kezd elviselhetetlen lenni?

vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra, ha éppen életközepi válságban vagy, szeretnél karriert váltani, mert értelmetlen a melód vagy embertelen a főnököd – kiégtél vagy “csak” szeretnél jobban odafigyelni magadra.

000. [INTRO] ezzel kezdj, ha új vagy!

bezzeg a svédek!? podcast ajánló – ÚJ PODCAST a halottnak a coach-tól

nobel díj, karácsonyi vásárlás, stressz | 2012 december bezzeg a svédek!?

nobel díj 2012 vs. spontán diáktünti karácsonyi előkészületek, stressz, tűz, prevenció banandras.hu — Send in a voice message: https://anchor.fm/bezzega/message
  1. nobel díj, karácsonyi vásárlás, stressz | 2012 december
  2. fényterápia és szöges futócípő | 2012 november – december
  3. szöges gumi, ikea szótár | 2012 november
  4. hangtál, prostitúció és ebédmenü | 2012 november
  5. big mac index, ingyen bérbringa, csokis sajt, papás-mamás | 2012. október – movember
alkotótársammal és asszisztensemmel