podcast

a halottnak a coach podcast a változásról szól, arról, hogy egy krízis hogyan teremthet lehetőséget az újrakezdésre, a fejlődésre.

garantált világmegváltás kb. 1 órában

apple-podcas-ctaspotify-cta

7 igazság a változásról + hálanapló halottnak a coach

a mai részben elmondom nektek, hogy mit tanultam a változásról és megosztom veletek a naplózási szokásaimat azzal a sablonnal együtt, amit én is használok imádunk tervezni mind az üzleti, mind a magánéletünkben. minden év végén lázasan vizsgáljuk a számainkat, hogyan teljesítettünk idén? miért nem sikerült elérni valamit? mi terveztünk rosszul vagy tényleg a teljesítményünkkel van a baj? mindegy is, majd jövőre biztosan jól fog menni! majd MOST sikerül megváltozni. mármint januártól… linkek: a hálanapló ingyen letölthető innen: a változás a ’20-as években fog megtörténni vagy ebben a pillanatban? bezzeg a svédek!? podcast a műsor megtalálható az összes ismert podcast lejátszón. iratkozz fel és értékeld sok csillaggal meg szép szavakkal a műsort, mesélj róla egy barátodnak! spotify: https://tinyurl.com/bezzega itunes: https://tinyurl.com/bezzega-apple google podcasts: https://tinyurl.com/bezzega-google rss: https://anchor.fm/s/b5dcc34/podcast/rss új epizód minden kedd hajnalban ————————————- iratkozz fel a haC hírlevélre! csatlakozz a haC podcast közösség fb csoporthoz! halottnakacoach.blog telegram group chat minden egy helyen: banandras.hu ADNI JÓ – legyél te is mecénás! egyszeri támogatás: paypal.me/halottnakacoach patreon.com/halottnakacoach — Send in a voice message: https://anchor.fm/halottnakacoach/message
  1. 7 igazság a változásról + hálanapló
  2. 072. alvászavar és szerfüggőség
  3. 071. életszínvonal vs. életminőség | Ur Anita: beilleszkedés skandináviában
  4. 070. kirúghatnak a véleményedért
  5. így lehetsz szerencsés

iratkozz fel a kedvenc podcast lejátszódon és értékeld jó sok csillagal az itunes-on! 

új epizód szerdánként hajnalban. az eddigi összes epizódot ide kattintva meghallgathatod.

kérdés vagy komment küldése a műsorba: hangposta

ha segítene neked egy olyan közösséghez tartozni, ahol tabuk nélkül beszélgethetünk a podcast témáiról, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz!

túl sok a stressz? túl nagy tempó? nincs időd a szeretteidre, önmagadra? a munkahelyi őrület már kezd elviselhetetlen lenni?

vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra, ha éppen életközepi válságban vagy, szeretnél karriert váltani, mert értelmetlen a melód vagy embertelen a főnököd – kiégtél vagy “csak” szeretnél jobban odafigyelni magadra.

000. [INTRO] ezzel kezdj, ha új vagy!

bezzeg a svédek!? podcast ajánló – ÚJ PODCAST a halottnak a coach-tól

ne légy konzumidióta – mint én! bezzeg a svédek!?

ne légy konzumidióta! — Send in a voice message: https://anchor.fm/bezzega/message
  1. ne légy konzumidióta – mint én!
  2. ilyet is csak egy svéd állat tud!
  3. segítség, svédülök és pisa eredmények magyar szülői szemmel
  4. luxus-koldusmaffia, szexizmus és homofóbia
  5. feszegettem a svéd társadalmi berendezkedés határait
alkotótársammal és asszisztensemmel

iratkozz fel a kedvenc lejátszódon!