podcast

a halottnak a coach podcast a változásról szól, arról, hogy egy krízis hogyan teremthet lehetőséget az újrakezdésre, a fejlődésre.

garantált világmegváltás kb. 1 órában

apple-podcas-ctaspotify-cta

064. munkahelyi megfigyelés és bekódolt bizalmatlanság halottnak a coach

sokan már évek óta nemzetközi virtuális csapatokban dolgoztak (én is), viszont rengeteg cég a covid miatt szembesült azzal, hogy azonnal és a szándékaink ellenére vagy hiányában át kell állni remote work-re. 2020 derekán az amerikai munkaerő fele dolgozott otthonról az MIT felmérése szerint. az a helyes megoldás, hogy az irodai életet egy az egyben lemásoljuk az online térben? egyáltalán lehetséges ez? milyen megfigyeló szoftverek vannak és azok működése milyen hatással van az alkalmazottakra? az accenture friss felmérése szerint a cégvezetők 62% nyilatkozott úgy, hogy az alkalmazottak munkavégzésének megfigyelését végző technológiákat alkalmaznak. a cégvezetők szerint a cél a produktivitás növelése és az izoláció negatív hatásainak a csökkentése. az alkalmazottak viszont arra panaszkodnak, hogy a megfigyelés még inkább megnehezíti a személyes és a munkahelyi élet elkülönítését.  van ahol 5 percenként screenshotot készítenek és van olyan program ami percenként kategorizálja az éppen használt appokat, hogy az produktív-e vagy sem? monitorozzák az emaileket, chateket és hogy mennyit gépelsz, hogyan mozog az egér? vendégem Deák József designer  ezekről beszélgettünk: távmunka (WFH) trendek megfigyelési szoftverek milyen egy jó cégnél otthonról dolgozni? hogyan figyeljünk a mentális egészségünkre a az otthoni munka alatt? mit jelent a produktivitás egy kreatív szakmában? a biztos recept a kiégéshez alkalmatlan vezetők a WFH előnyei és hátrányai hogyan néz ki az irodai munka jövője? forrás, linkek: https://www.getclockwise.com/blog/is-employee-surveillance-a-good-idea-during-wfh https://www.washingtonpost.com/technology/2020/04/30/work-from-home-surveillance/ 054. felhasznált felhasználók, elrontott internet iratkozz fel a haC hírlevélre! csatlakozz a haC podcast közösség fb csoporthoz! minden egy helyen: banandras.hu ADNI JÓ – legyél te is mecénás! patreon.com/halottnakacoach — Send in a voice message: https://anchor.fm/halottnakacoach/message
  1. 064. munkahelyi megfigyelés és bekódolt bizalmatlanság
  2. 063. tragédia, gyász és fejlődés | dr. Köves Alexandra
  3. adni jó. és kapni?
  4. 062. Y, a kiégett generáció | Horváth Bence – 444.hu
  5. 061. felépülés | burnout után 1 évvel

iratkozz fel a kedvenc podcast lejátszódon és értékeld jó sok csillagal az itunes-on! 

új epizód szerdánként hajnalban. az eddigi összes epizódot ide kattintva meghallgathatod.

kérdés vagy komment küldése a műsorba: hangposta

ha segítene neked egy olyan közösséghez tartozni, ahol tabuk nélkül beszélgethetünk a podcast témáiról, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz!

túl sok a stressz? túl nagy tempó? nincs időd a szeretteidre, önmagadra? a munkahelyi őrület már kezd elviselhetetlen lenni?

vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra, ha éppen életközepi válságban vagy, szeretnél karriert váltani, mert értelmetlen a melód vagy embertelen a főnököd – kiégtél vagy “csak” szeretnél jobban odafigyelni magadra.

000. [INTRO] ezzel kezdj, ha új vagy!

bezzeg a svédek!? podcast ajánló – ÚJ PODCAST a halottnak a coach-tól

ezek a hülye(?) svédek miért nem ügyeskednek!? bezzeg a svédek!?

2014 augusztus – bezzeg a svédek blog viszlát budapest! nyári zárvatartás pillanatkép a svéd gasztronómiáról fagyi és a társadalom állapota hülye(?) svédek, biciklilopás és krimi a végén tanulsággal — Send in a voice message: https://anchor.fm/bezzega/message
  1. ezek a hülye(?) svédek miért nem ügyeskednek!?
  2. emancipáció, svéd férfiak és környezetvédelem
  3. megérkezés és kognitív disszonancia
  4. randi az unokatesóddal | íslendingabók, avagy minden izlandi családfája
  5. halvérű svédek vs. vérmes finnek és a szív alakú sajtos pufi
alkotótársammal és asszisztensemmel

iratkozz fel a kedvenc lejátszódon!