podcast

a halottnak a coach podcast a változásról szól, arról, hogy egy krízis hogyan teremthet lehetőséget az újrakezdésre, a fejlődésre.

garantált világmegváltás kb. 1 órában

apple-podcas-ctaspotify-cta

075. öt napos késéssel érkeztem a saját nyaralásomra halottnak a coach

csípd el az utolsó helyek egyikét a szeptember 18-én induló "az öngondoskodás mint rutin" című csoportos coaching programban! részletek és jelentkezés: https://halottnakacoach.blog/csoport/ ————————————————— vendégem Kiss Anikó, aki még 2019 nyarának végén jelentkezett hozzám coachingra, amikor a második kiégése mélypontján volt. 40 évesen 2 kisgyerekkel, felsővezetői pozícióban havi 200 órát dolgozva alapította meg munka mellett a saját vállalkozását. nem csoda, hogy utolérte a kiégés – nem először. az ő felépüléstörténete sokaknak segíthet, fogadjátok szeretettel! adásnapló: a szervezetfejlesztő mesél a kihívásokról, amikkel meg kellett küzdenie amikor egy kis családi klinikát kellett átalakítani a növekedésben mi a jó a tulajdonosnak és mi a jó a cégnek? miért nem jó kiégve kezdeni egy új munkahelyen? milyen az élet egy PR ügynökségben? miért nem elég a jó kommunikáció? milyen a fejetlen fejlesztése az alkalmazottaknak? milyen egy participáló szervezet? hogyan kell megváltoztatni egy vállalati kultúrát? fordulópont: amikor a jól teljesítő mintakolléga öngyilkos lesz az önismereti út elkerülhetetlen kihívásai amikor a test bemondja az unalmast milyen egy rossz coaching folyamat élménye? és milyen egy hatékony coaching megélése? mi a különbség a coaching és a terápia között? mit ad az önismeret? milyen a kiégés legmélyebb bugyra a covid járván alatt, amikor válság menedzserként kell irányítani egy klinikát? a regenerálódás mit jelent egy teljesítményorientált embernek? a felépülés első lépései mit jelent az egyensúly? mi történik a szerotonin raktárunkkal a kiégés során? happy end? linkek: HAC 001. gyakorlati útmutató a kiégéshez HAC 025. coaching vagy terápia? a hős útja yearcompass és napló – blog Edith Eva Eger: Az ajándék Weöres Sándor: Szembe fordított tükrök ————————————- iratkozz fel a haC hírlevélre! csatlakozz a haC podcast közösség fb csoporthoz! halottnakacoach.blog telegram group chat minden egy helyen: banandras.hu ADNI JÓ – legyél te is mecénás! egyszeri támogatás: paypal.me/halottnakacoach patreon.com/halottnakacoach — Send in a voice message: https://anchor.fm/halottnakacoach/message
  1. 075. öt napos késéssel érkeztem a saját nyaralásomra
  2. meditáció egy keménynek ígérkező munkanap reggelén
  3. lelki sértés a munkahelyen, dresscode és a személyiség halála
  4. mindfucktól a mindfulnessig – indul az első HAC csoport!
  5. 074. lifehack, produktivitás? nem kösz, ember vagyok!

iratkozz fel a kedvenc podcast lejátszódon és értékeld jó sok csillagal az itunes-on! 

új epizód szerdánként hajnalban. az eddigi összes epizódot ide kattintva meghallgathatod.

kérdés vagy komment küldése a műsorba: hangposta

ha segítene neked egy olyan közösséghez tartozni, ahol tabuk nélkül beszélgethetünk a podcast témáiról, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz!

túl sok a stressz? túl nagy tempó? nincs időd a szeretteidre, önmagadra? a munkahelyi őrület már kezd elviselhetetlen lenni?

vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra, ha éppen életközepi válságban vagy, szeretnél karriert váltani, mert értelmetlen a melód vagy embertelen a főnököd – kiégtél vagy “csak” szeretnél jobban odafigyelni magadra.

000. [INTRO] ezzel kezdj, ha új vagy!

bezzeg a svédek!? podcast ajánló – ÚJ PODCAST a halottnak a coach-tól

egyenlő fizetést a nőknek! de miből? bezzeg a svédek!?

éljen a nemek közti egyenlő bánásmód! egyenlő fizetést! de miből? banandras.hu — Send in a voice message: https://anchor.fm/bezzega/message
  1. egyenlő fizetést a nőknek! de miből?
  2. a blog irányt vált, a változás szele felerősödik
  3. diverzitás, svédasztal, sci-fi, mozi, star wars és globalizáció
  4. a fjällräven kånken az új fila táska vagy egy félreértett ikon?
  5. a sikeres svéd állampolgársági vizsga
alkotótársammal és asszisztensemmel

iratkozz fel a kedvenc lejátszódon!