podcast

a halottnak a coach podcast a változásról szól, arról, hogy egy krízis hogyan teremthet lehetőséget az újrakezdésre, a fejlődésre.

garantált világmegváltás kb. 1 órában

apple-podcas-ctaspotify-cta

058. elrontják a mosolygós tanárnőt? halottnak a coach

ebben az epizódban egy motivált fiatal középiskolai tanár mesél arról, hogy milyen nehéz beilleszkednie a tanári karba és a rendszerbe. vajon sikerül-e a diákoknak vagy az idősebb tanároknak elrontani a lelkes, tisztaszívű és a gyerekek érdekeit szem előtt tartó pedagógust? egy korábbi adásban már foglalkoztunk a magyar tanárok és diákok életével a covid és az egy hétvége alatt varázsütésre bevezetett digitális oktatás kapcsán. itt meghallgathatod: érettségi és ártalomcsökkentés a “digitális oktatás” kapcsán iratkozz fel a haC hírlevélre! haC podcast közösség fb csoport minden egy helyen: banandras.hu — Send in a voice message: https://anchor.fm/halottnakacoach/message
  1. 058. elrontják a mosolygós tanárnőt?
  2. 057. család és/vagy munka
  3. 2 éves a haC 🎂 szülinapi fb LIVE XTRA
  4. 056. menekülés a multiból | nárcisztikus főnök
  5. a halálfélelem legyőzése | olvasónapló

iratkozz fel a kedvenc podcast lejátszódon és értékeld jó sok csillagal az itunes-on! 

új epizód minden szerdán hajnalban. az eddigi összes epizódot ide kattintva meghallgathatod.

kérdés vagy komment küldése a műsorba: hangposta

ha segítene neked egy olyan közösséghez tartozni, ahol tabuk nélkül beszélgethetünk a podcast témáiról, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz!

túl sok a stressz? túl nagy tempó? nincs időd a szeretteidre, önmagadra? a munkahelyi őrület már kezd elviselhetetlen lenni?

vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra, ha éppen életközepi válságban vagy, szeretnél karriert váltani, mert értelmetlen a melód vagy embertelen a főnököd – kiégtél vagy “csak” szeretnél jobban odafigyelni magadra.

000. [INTRO] ezzel kezdj, ha új vagy!

bezzeg a svédek!? podcast ajánló – ÚJ PODCAST a halottnak a coach-tól

ER, eurovision, byealex bezzeg a svédek!?

2013 május a sürgősségi ellátás – hiánya – stockholmban a svéd országimázs és az eurovízió 2013 mayday pay-day! a fizetésnapról a teljes hónap a blogon: https://bezzegasvedek.wordpress.com/2013/05/ banandras.hu — Send in a voice message: https://anchor.fm/bezzega/message
  1. ER, eurovision, byealex
  2. hihetetlen bürokrácia és 100 éves gyerekek
  3. jézusom! ikea, lego, mozaik utca
  4. kaki- és pisifétis, monarchia és gyári graffiti a panelban
  5. nem-pénzvisszafizetés, twitter @sweden, volvo és más svédségek
alkotótársammal és asszisztensemmel