podcast

a coach beszélget szakértőkkel, hétköznapi hősökkel vagy éppen önmagával arról, hogy egy munkahelyi válság, egy magánéleti krízis hogyan teremthet lehetőséget a fejlődésre, az újrakezdésre?

garantált világmegváltás kb. 1 órában

fő témák: munkahelyi stressz, mentális egészség, kiégés, fogyasztói társadalom, fenntartható életmód, önismeret.

vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra. 

host: bán andrás – employee wellbeing expert, coach

iratkozz fel a kedvenc podcast lejátszódon és értékeld jó sok csillagal az itunes-on! 

új epizód szerdánként hajnalban. az eddigi összes epizódot ide kattintva meghallgathatod.

kérdés vagy komment küldése a műsorba: hangposta

ha segítene neked egy olyan közösséghez tartozni, ahol tabuk nélkül beszélgethetünk a podcast témáiról, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz!

alkotótársammal és asszisztensemmel

a legutóbbi 5 epizód:

096. üvegplafon és női kvóták a munkahelyen – dr. Füredi Juli halottnak a coach bán andrással

jelentkezz a mindfucktól a mindfulnessig csoportos coaching programra itt: banandras.com/csoport – – – – – – – – – a mai vendégem nem más, mint dr. Füredi Juli szervezetpszichológus. korábbi adásban (087.) már beszélgettünk a kiégésről az Elég! – Kiégtem. Most hogyan tovább? című könyved kapcsán. annyira jól éreztük magunkat, hogy keresni kellett egy ürügyet az újabb találkozásra és én meg is találtam.  az apropó: 2022. június végi hír, miszerint 2026 közepétől mind a 27 EU tagállamnak előírják, hogy a 250 fősnél nagyobb vállalatokban a nők aránya a non-executive boardban 40%, míg az igazgatóságban 33% kell legyen különben bírságolni fognak és akciótervet kérnek, a helyzet orvoslására. hivatkozások: Hidden Figures film az euronews cikke payment gap statisztika  How Iceland Is Closing the Gender Wage Gap  – – – – – – – – – kapcsolat: ha szeretnél velem együtt dolgozni: banandras.hu iratkozz fel a heti HAC hírlevélre! csatlakozz a HAC közösség fb csoporthoz! kövess az instagramon @halottnakacoach! adásnapló és blog: halottnakacoach.blog bezzeg a svédek!? podcast ADNI JÓ – legyél te is mecénás! egyszeri támogatás: paypal.me/halottnakacoach revolut: @andrasban iratkozz fel a halottnak a coachra a patreonon exkluzív tartalmakért és támogasd a munkámat havi 1 kávé árával! patreon.com/halottnakacoach — Send in a voice message: https://anchor.fm/halottnakacoach/message
  1. 096. üvegplafon és női kvóták a munkahelyen – dr. Füredi Juli
  2. a siker 5 titka és a nagy bejelentés
  3. 095. nem adom fel! – Fejes Rita színművész
  4. vezetőtámogatás #1: "nincs időm magamra"
  5. ezért jó a pesszimizmus