podcast

a coach beszélget szakértőkkel, hétköznapi hősökkel vagy éppen önmagával arról, hogy egy munkahelyi válság, egy magánéleti krízis hogyan teremthet lehetőséget a fejlődésre, az újrakezdésre?

garantált világmegváltás kb. 1 órában

fő témák: munkahelyi stressz, mentális egészség, kiégés, fogyasztói társadalom, fenntartható életmód, önismeret.

vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra. 

host: bán andrás – employee wellbeing expert, coach

iratkozz fel a kedvenc podcast lejátszódon és értékeld jó sok csillagal az itunes-on! 

új epizód szerdánként hajnalban. az eddigi összes epizódot ide kattintva meghallgathatod.

kérdés vagy komment küldése a műsorba: hangposta

ha segítene neked egy olyan közösséghez tartozni, ahol tabuk nélkül beszélgethetünk a podcast témáiról, akkor csatlakozz a facebook csoportunkhoz!

alkotótársammal és asszisztensemmel

a legutóbbi 5 epizód:

újévi fogadalmak és mítoszok halottnak a coach bán andrással

Szűcs Izabella neuropszichológiai szakpszichológus-jelölt kollegámmal beszélgetünk az újévi fogadalmakkal kapcsolatos tévhitekről és a 'mindfucktól a minfulnessig' élő online csoportban szerzett tapasztalatainkról a mai különkiadásnak két apropója is van: január közepe van – ilyenkorra már megdőlnek az újévi fogadalmak kampányolunk a csoportos coaching programhoz – a következő 10 hetes turnus február 7-én indul – még van pár hely, katt ide, ha érdekel:  banandras.com/csoport korábbi résztvevők visszajelzései az élő online csoportos coachingról:  "Olyan technikákat mutatott meg, amiket rövid időn belül, a csoportalkalmak alatt be tudtam építeni a mindennapi életembe." "örömmel tapasztaltam, hogy: – általam ismert vagy részben ismert témákat nem unalmasan, hanem újszerűen, lényegre törően tálalták – közhelymentesen tudtak elcsépelt témákat is átadni – nagyon jól vannak felfűzve a témák és a végén számomra kerek egészet adott – megtaláltam azt a konzisztens egységet, keretet, ami számomra jól összefogja a gyakran szigetszerűen alkalmazott módszereket – nekem egy szemléletmódváltást, egy átkeretezett gondolkodást adott, ami segít sok különálló területet összefogni" milyen volt? "Nagyon élveztem és az egyik legjobb döntésemnek tartom, hogy jelentkeztem. Rengeteget jelent, hogy megtanított a nemet mondásra, határszabásra, hogy olyan útravalót kaptam, ami lelki jólétem felé segít, amiből pedig a közvetlen környezetem és a családom is csak nyerni tud." "Számomra az a fő tanulság, és legértékesebb gondolat, hogy az öngondoskodással tudatosan foglalkozni kell és ez nagyon nehéz és kemény munka (szerencsés akinek nem :)) , számos alterület egyben egy rendszerbe összeállva tud ebben segíteni (lsd. altémák, nag, asszertivitás, szokások, időmenagement, mindfulness, nemet mondás). Ezeket tudatosan egyben, egymással összefüggésben érdemes használni." – – – – – – – – – kapcsolat: ha szeretnél velem együtt dolgozni: banandras.hu iratkozz fel a heti HAC hírlevélre! csatlakozz a HAC közösség fb csoporthoz! kövess az instagramon @halottnakacoach! adásnapló és blog: halottnakacoach.blog — Send in a voice message: https://anchor.fm/halottnakacoach/message
  1. újévi fogadalmak és mítoszok
  2. nemet mondás, asszertivitás és határok tartása – webinárium
  3. munkahelyi motiváció – prostitúció, parkolás és zen
  4. 084. “hallottam a napsütést” – a bulinegyedből a világ végére
  5. válaszd önmagad! choose life!