haC podcast 3. epizód: a teal az egy szín vagy egy szervezet? – Kalmár Szandival kinyomozzuk

apple-podcas-ctaspotify-cta

ebben az adásban sokkoló dolgokat fogunk hallani a munka és a szervezetek világáról. vendégemmel megpróbáljuk kideríteni, hogy hová lett a munka öröme.

a nyomozás közben meglepő felfedezéseket teszünk többek közt a meetingekről, a sikerről, a valódi értékekről, az üzleti tervekről. természetesen nem mehetünk el szó nélkül a kiégés mellett sem, valamint megtudhatjuk azt is, hogy a nem növekedés is lehet egy értelmes cél.

show notes:

A jövő szervezetei

Rework

Együttműködő kommunikáció

és mi a túró az a manduka?!

 

 

 

haC podcast 3. epizód: a teal az egy szín vagy egy szervezet? – Kalmár Szandival kinyomozzuk” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Ki az, aki a “fejlődés” szót a marxizmus-szocializmus után még a társadalomra meri vonatkoztatni? Eljön ide a színeivel és dobozokba rakja, amit a világon lát, majd visszatérve a kommunista fejlődés-teóriához ki meri jelenteni, hogy az egyik “szint” magasabb a másiknál (sőt, kikerülhetetlen lépcsőfokokkal zajlik a folyamat). Ez nem “teal szín”, hanem sima marxizmus. És az erre épülő önhitt büszkeségre alapozva egy bizonyos trend felé manipulál az írás. Hm. Ugyanolyan ostoba és hitvány ezeknek a gondolatoknak a kiagyalója, mint az elődei.

    Kedvelés

itt kommentelhetsz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s