haC 11. rész: halott huszárnak a coach – András vendégszerepel

[KÜLÖNKIADÁS] András ebben a részben Lehi vendégszeretetét élvezi az irodai huszárok podcastban, ahol végre ő is beszélhet részletesen a saját utjáról, a kiégésről és arról, ami azon túl van.

a műsor megtalálható a youtube-on és számos más ismert podcast lejátszón is. ínyenceknek pedig itt a vegytiszta RSS feed.

most megtudhatjátok, hogy milyen az, amikor a befőtt teszi el a nagymamát és a fagyi visszanyal miközben akasztják a hóhért…

adásnapló:

http://www.irodaihuszarok.hu/

ajánlott irodalom: it doesn’t have to be crazy at work
https://basecamp.com/books/calm

we the tiny house people film

haC 11. rész: halott huszárnak a coach – András vendégszerepel” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Köszi, ez is érdekes volt. Remélem sikerül a terved, és fogsz tudni vele pénzt is keresni. Hiszek benne, hogy ha az ember megtalálja azt, amit szeret, ami a szívügye, akkor ezt a siker automatikusan és mintegy melléktermékként követi.

    Élvezetesek az adások, és én idomilliomoskent megengedhetem magamnak, hogy végighallgassam őket, de ha szeretnél lényegesen több hallgatót, érdemes lehet a határátkelőn többek által javasolt vágást, szerkesztést megfontolni. (Igazából ez a megjegyzés pont nem erre az adásra vonatkozik, hiszen itt te nem a szerkesztő-gyártásvezető:) , hanem “csak” meghívott vendég voltál. )

    Kedvelés

itt kommentelhetsz

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s